Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Haberler
Yerel de Temsilliyet için Çağrı !

Meslek odası üyeleri ; toplumun farklı kesimlerine hizmet veren ve geniş bir bilgi birikimine sahip olan profesyonelleriz. Mesleki uzmanlığımızı, bilgi birikimimizi ve deneyimimizi toplum yararına kullanma fırsatına sahibiz. Bu nedenle, ilçe belediye meclislerine aday olma düşüncesiyle hareket etmek, yerel düzeyde politika ve hizmetlerin şekillendirilmesinde aktif bir rol oynamanın bir yoludur.

18.10.2023
"Yeni Kuşak, Siber Çocuk" Projesi: Bilinçli Geleceğe Adım Atıyoruz

Genç Düşünce Enstitüsü, geleceğin dijital dünyasına daha bilinçli adımlar atmayı hedefleyen "Yeni Kuşak, Siber Çocuk" projesini başarıyla tamamlamıştır. İki günlük etkinlik, Bahadın'da geniş katılımla gerçekleşerek, gençlerin dijital dünya konusunda daha farkındalıklı ve güvende bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlamıştır.

30.08.2023
Dayanışma !

16.02.2023
Enstitü olarak Bölgedeydik !

Ülkece yaşayabileceğimiz en büyük kabuslardan birini yaşıyoruz. Kahramanmaraş'ta üst üste meydana gelen iki depremle korkunç bir yıkım yaşadık ve birçok canımızı kaybettik. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen onlarca canımız var ve kurtulan insanlarımız da çok zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışıyor.

15.02.2023
Genel Kurul Duyurusu

GENÇ DÜŞÜNCE ENSTİTÜSÜ’nün 1. Olağanüstü Tüzük Genel Kurulu için 01 Mart 2023 tarihli ilk toplantıda gerekli nisap sağlanamadığından ikinci toplantı 19 Mart 2021 tarihinde Pazar günü saat 12:00’de; dernek adresinde bulunan dernek genel merkezimizde ve aynı gündem ile yapılacaktır.

13.02.2023
Beslenme Hakkı Çocuğun İnsan Hakkıdır !

Sağlıklı beslenme, çocuğun yaşam kalitesini, sağlığını, gelişimini olumlu etkileyen, onu güçlendiren, eğitimden yaralanma potansiyelini ve başarısını arttıran önemli bir etmendir. Bu nedenle beslenmenin her çocuk için onurlu, erişilebilir, yeterli ve sağlıklı olması gerekmektedir. Son zamanlarda yapılan pek çok araştırma, çocukların ve gençlerin sağlıklı beslenme hakkından, dolayısıyla eğitimden etkili bir şekilde yararlanamadığını, öğrencilerin sağlıklı beslenme dahil sağlık davranışlarının akademik başarılarında önemli olduğunu ve bilişsel becerilerinin (konsantrasyon, hafıza v.b.), eğitime devam ve başarı/mezuniyet oranlarını da etkilediğini göstermektedir.

19.12.2022
ALF TÜRKİYE AĞI ESKİŞEHİR’DE!

Anna Lindh Vakfı, Akdeniz’in her iki kıyısındaki toplumların ve insanların, birbirlerine yakınlaşması ve ortak projeler gerçekleştirmesi amacıyla kurulmuştur. Avrupa-Akdeniz İşbirliğinin çerçevesinde 42 üyesi ülkesi bulunan Vakıf, bölgenin ortak geleceği için sivil toplum desteklemekte, Akdeniz’de işbirliğini geliştirmek amacıyla insanları bir araya getirmektedir. 2004 yılında kurulan ALF’in Genel Merkezi 2005 yılında İskenderiye’de açılmıştır. Böylelikle, ALF Avrupa Birliği ve Akdeniz Ortak ülkeleri tarafından ortaklaşa oluşturulan ilk ortak iletişim-köprü kurumu haline gelmiştir.

19.12.2022
ALF de çalışmalar devam ediyor

Üyesi olduğumuz Anna Lindh Foundation yıl sonuna doğru beraberce kapsamlı çalışmalara imza atıyoruz. Üyelerimizin de katılımlarına açık olan etkinliklere dahiliyetiniz güç verecektir.

14.11.2022