Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam Konferansına Katıldık

AB tarafından finanse edilen ve Pi Gençlik Derneği tarafından yürütülen Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam Konferansı ile devamında Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam İzmir Yerel Eğitimi düzenlendi. 28-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen konferansa ve 20-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen çalışmaya Genel Başkanımız Muratcan IŞILDAK katıldı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen anket çalışması sonucunda gençlik çalışanları için Avrupa Birliği Fasıllarından, “Fasıl 19-Sosyal Politika ve İstihdam” süreci altındaki en önemli 4 alt başlık belirlendi: Sosyal Diyalog, Sosyal İçerme, Kadın-Erkek Arasında Eşit Muamele ve Ayrımcılıkla Mücadele.

İzmir’de gerçekleştirilen bu 3 günlük eğitimde, Türkiye’nin farklı illerinden gelen 20’den fazla sivil toplum kuruluşu ve gençlik çalışanı, eğitime ihtiyaç duydukları bu alt başlıklar hakkında bilgi sahibi oldu, birbirleri arasında fikir alışverişinde bulunarak eğitimden bu konular ile alakalı farkındalık kazanmış şekilde ayrıldı.