Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Hayallerin Hedeflere Giden Yolculuğu :)

Derneğimiz yönetimi ve gönüllülerine  “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” 24.07.2022 tarihleri arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.Eğitmen Muratcan IŞILDAK tarafından verilen eğitim kapsamında, katılımcılara fon kaynakları ve bu kaynaklara ulaşmada nasıl bir yol izleneceğine dair bilgiler aktarıldı.

Ayrıca proje döngüsü yönetimi metoduna ilişkin açıklamalarda bulunulurken başarılı bir projenin nasıl hazırlanacağına ve proje fikrinin nasıl geliştirileceğine yönelik bilgiler verildi.Eğitim programının uygulama kısmında, fon sağlayan kuruluşların örnek rehberleri üzerinden projeler hazırlamak üzere katılımcıların yer aldığı proje grupları oluşturuldu.

Oluşturulan dört proje grubu tarafından uygulamalı olarak proje fikri geliştirme, sorun analizi, paydaş analizi, hedef analizi ve strateji analizinin yapılması sağlandı. Bir projenin hazırlanması sürecine ilişkin tüm adımlar katılımcılar tarafından uygulandı. Eğitim süresince proje grupları tarafından yapılan tüm çalışmalar proje başvuru formuna uygun hale getirildi. Eğitim programı örnek proje incelemeleri ile son buldu.